Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és engedélyezésére kizárólag Üzemeltető jogosult.

A honlapon található bármely tartalom kereskedelmi célból megvalósuló, online, illetve bármely digitális vagy analóg adathordozó útján történő felhasználása, így különösen forgalomba hozatala, illetve bármely formában történő terjesztése vagy értékesítése szigorúan tilos.

Az Üzemeltető a honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Ha Ön a honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért az Üzemeltető abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a honlapon található hivatkozással jutott oda.

Az információk technikai pontatlanságokat vagy nyomdai hibákat is tartalmazhatnak. Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül kiegészítse, törölje vagy módosítsa a honlapon található információkat. Üzemeltető nem vállal garanciát a honlapon található információknak vagy tartalomnak bármilyen konkrét célra való alkalmazhatóságáért, valamint megfelelőségéért, továbbá használatáért.

Üzemeltető nem vállal felelősséget bármilyen fajta, a honlapon megjelenő információval vagy tartalommal okozott közvetlen, közvetett, következményekből eredő vagy előre nem látható károkért.

Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban.

Üzemeltető fenntartja jelen Jogi nyilatkozat megváltoztatásának jogát, amelyeket saját hatáskörében eszközöl, de erről minden esetben a weboldal ezen részén értesíti felhasználóit.